NOVI <br>LAND ROVER DISCOVERY

NAJBOLJ VSESTRANSKO ŠPORTNO TERENSKO VOZILO S SEDMIMI SEDEŽI.

OGLEJTE SI ZUNANJOST Z VSEH STRANI

IZPUSTI CO2 v g/km
Od 194


PORABA GORIVA kombinirana l/100 km
Od 7,3

TOP
OBLIKOVANJE
#component-4
VSESTRANSKOST
#component-7
ZMOGLJIVOST
#component-12
TEHNOLOGIJA V VOZILU
#component-14
RAZISKUJTE DALJE
#component-18
DODATNA OPREMA VOZIL LAND ROVER
#component-20
PRIMERJAJTE MODELE
Primerjajte funkcije in specifikacije.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Land Rover Discovery.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
OBLIKOVANJE
RAZIŠČITE ZUNANJOST
ŽAROMETA MATRIX LED
RAZIŠČITE NOTRANJOST
RAZIŠČITE ZUNANJOST

Zaradi posodobitve oblikovanja je novo vozilo Discovery nekoliko nižje in širše. Ima nova žarometa in nove zadnje luči, dodelano sprednjo masko in nove odbijače. Izboljšan videz zadka ter nova 20- in 22-palčna kolesa pa še povečajo sodobno privlačnost vozila.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**.jpg
Click to interact
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00_M.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**_M.jpg
Touch to interact
ŽAROMETA MATRIX LED

Novo oblikovane luči z značilno grafično podobo in tehnologijo žarometov Matrix LED omogočajo še boljšo vidljivost.

SESTAVITE SI SVOJEGA

OGLEJTE SI GALERIJO

VOZILO LAND ROVER DISCOVERY
Novi model se ponaša s premišljenim in uporabniku prijaznim oblikovanjem, zaradi številnih prefinjenih dodelav pa je izjemno vsestransko vozilo Land Rover Discovery še bolj poželjivo.
OGLEJTE SI GALERIJO
VOZILO LAND ROVER DISCOVERY R-DYNAMIC
Model Land Rover Discovery R-Dynamic predstavlja prepričljivo kombinacijo športnega značaja in vsestranskosti. K temu pripomorejo edinstveni odbijači, kolesa in zadnje luči.
OGLEJTE SI GALERIJO
IZBERITE MODEL
VSESTRANSKOST
7 SEDEŽEV
7 SEDEŽEV

258 litrovTretja vrsta, ki jo lahko uporabljate po potrebi, zagotavlja, da boste v vozilo lahko namestili sedem odraslih oseb. Bruto prostornina, ki je prikazana zgoraj, odgovarja neto prostornini 172 litrov.

6 SEDEŽEV
6 SEDEŽEV

698 litrovČe v tretji vrsti spustite en sedež, boste zagotovili dovolj prostora za prtljago. Bruto prostornina, ki je prikazana zgoraj, odgovarja neto prostornini 547 litrov.

5 SEDEŽEV
5 SEDEŽEV

1.137 litrovZa vikend se na pot udobno odpravite z vso družino, imeli pa boste še veliko prostora za vso prtljago. Bruto prostornina, ki je prikazana zgoraj, odgovarja neto prostornini 922 litrov.

4 SEDEŽEV
4 SEDEŽEV

1.639 litrovČe potrebujete le štiri sedeže, boste imeli dovolj prostora za večje predmete, kot je na primer vreča za smuči. Bruto prostornina, ki je prikazana zgoraj, odgovarja neto prostornini 1.352 litrov.

3 SEDEŽEV
3 SEDEŽEV

1.889 litrovZ le tremi sedeži imate v vozilu na voljo ogromno prtljažnega prostora, s katerim se lahko poigravate. Bruto prostornina, ki je prikazana zgoraj, odgovarja neto prostornini 1.567 litrov.

2 SEDEŽEV
2 SEDEŽEV

2.391 litrovČe zložite pet sedežev, lahko v razširjeni prtljažnik naložite športno opremo, prtljago in še veliko več. Bruto prostornina, ki je prikazana zgoraj, odgovarja neto prostornini 1.997 litrov.

Bruto volumen je industrijski standard, ki se meri s polnjenjem tovornega prostora s tekočino. Neto volumen pa se meri s trdimi kockami (200 x 50 x 100 mm) in prikazuje količino praktičnega prostora v vozilu.

SEDEM SEDEŽEV POLNE VELIKOSTI
Če načrtujete potovanja za sedem ljudi, najsi gre za prijatelje ali otroke, vozilo Land Rover Discovery predstavlja popolno vsakodnevno rešitev. S kaskadno nameščenimi ogrevanimi sedeži v vseh vrstah lahko vsi potniki v popolnem udobju uživajo v pogledu na cesto pred vozilom.
PRAKTIČNOST
V vozilu Land Rover Discovery je v vratih in skritih predelkih dovolj prostora za vse. Praktične funkcije, kot so več polnilnih mest USB-C in možnost nastavitve sedežev v drugi in tretji vrsti s pritiskom na gumb, zagotavljajo neprimerljivo prilagodljivost.
SAMODEJNO UDOBJE
Model Land Rover Discovery nudi široko paleto funkcij, ki vam olajšajo življenje. Odpirajte in zapirajte vrata prtljažnika, tudi če imate polne roke, saj vam je na voljo možnost samodejnega odpiranja vrat prtljažnika z gestami. Samodejno notranjo pregrado prtljažnika pa lahko izkoristite ob raznih prireditvah ali ko otroku preobuvate blatne čevlje.
VARNOST
Vozilo Land Rover Discovery se ponaša s kar petimi zvezdicami Euro NCAP. Kombinacija do petih točk ISOFIX, vrsta funkcij za pomoč vozniku, ki olajšajo vožnjo in parkiranje, in do osem zračnih blazin za voznika in sopotnike pomagajo varovati vašo družino.
ZMOGLJIVOST
MOTORJI Z BLAGO HIBRIDNO TEHNOLOGIJO
MOTORJI Z BLAGO HIBRIDNO TEHNOLOGIJO

Čistejši in bolj učinkoviti. Blagi hibridni motorji za pridobivanje, shranjevanje in prerazporeditev energije, ki se običajno izgubi med zaviranjem, uporabljajo baterijo. Na voljo z motorji D250, D300 in P360.

VLEKA
VLEKA

Izjemno vlečno zmogljivost vozila Land Rover Discovery, ki znaša do 3.500 kg, lahko kombinirate z vrsto vlečnih pripomočkov, vključno z naprednim sistemom za pomoč pri vleki, tako da lahko samozavestno prevažate kar koli, od prikolic za konje do običajnih prikolic.

ŠTIRIKOLESNI POGON
ŠTIRIKOLESNI POGON

Na cesti in na terenu zagotavlja samozavestno vožnjo. Na spolzkih podlagah, kot sta trava in sneg, štirikolesni pogon (AWD) in odziv na teren delujeta skupaj ter samodejno uravnotežita navor med sprednjima in zadnjima kolesoma, kar poveča oprijem.

TEHNOLOGIJA V VOZILU
PIVI PRO

Naš najbolj intuitivni sistem za informacije in zabavo Pivi Pro je vedno pripravljen in vedno vklopljen. Serijske možnosti so:


- 11,4” Touchscreen 
- Newly designed interface 
- Digital Audio Broadcast (DAB) radio
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Remote3


Izkoristite naslednje vrhunske možnosti:


– hitri zagon
– umetna inteligenca
– popolnoma nova inteligentna navigacija4
– zemljevidi 2D in 3D s samodejnim posodabljanjem
– podatki o prometu v realnem času

INFORMACIJE NA DLANI

Na novem 12,3-palčnem interaktivnem voznikovem zaslonu visoke ločljivosti lahko izbirate med različnimi postavitvami, vključno s celozaslonsko navigacijo 3D in podatki o vožnji, ali pa na hitro pogledate, katero glasbo predvajate.

Prikaz na vetrobranskem steklu5, ki je na voljo kot dodatna oprema, vam na vetrobransko steklo projicira ključne informacije. Na barvnem zaslonu si tako lahko ogledate hitrost vozila, trenutno prestavo in navigacijski prikaz.

SISTEM PROSTORSKEGA ZVOKA MERIDIAN™

Resnično navdušujoča, popolnoma avtentična izkušnja koncertne dvorane. Voznika in potnike obdajata polnost in čistost jasnega zvoka, ki ga zagotavljajo stranski, sprednji in zadnji zvočniki. Vse brezhibno povezuje tehnologija Trifield™, vi pa se le udobno namestite in uživajte.

14 zvočnikov in dvokanalni nizkotonec ter moč 700-vatnega ojačevalnika.

Značilnosti: digitalna obdelava signalov, zvočne izboljšave Meridian v kabini vozila, digitalna obdelava tresljajev podjetja Meridian in tehnologija Trifield.

POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME
Posodobitve programske opreme6 poskrbijo, da je vaše vozilo vedno na tekočem. Sistem za informacije in zabavo, telematiko in različne nadzorne module je mogoče posodobiti na daljavo, kar vam zagotovi njihovo nemoteno uporabo.
PAKET ONLINE
Paket Online7 8 nudi dodatne povezane storitve z vgrajeno kartico SIM, ki omogoča dostop do naslednjih možnosti:

– Neomejeno pretakanje vsebin
– Vremenske napovedi
– Sinhronizacija koledarja prek spleta
BREZŽIČNO NAPAJANJE
Brezžično napajanje naprav z ojačevalcem telefonskega signala, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča polnjenje združljivih pametnih telefonov brez kabla ali polnilnega priključka. Medtem ko ste v avtomobilu, bo telefon uporabljal anteno vozila za boljši signal in jasnejši zvok.
SISTEM ZA ČIŠČENJE ZRAKA V KABINI S FILTROM PM2,5
Ionizacija zraka v kabini Nanoe™, ki je na voljo kot dodatna oprema, izboljša počutje vseh prisotnih v kabini. S pritiskom na gumb PURIFY posebej zasnovan filter zajame drobne delce iz zunanjega zraka, na primer PM2,5 in alergene v zraku, kot sta prah in cvetni prah.
SESTAVITE SI SVOJEGA

Naše najbolj vsestransko športno terensko vozilo do zdaj. S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Land Rover Discovery.

SESTAVITE SI SVOJEGA
RAZISKUJTE DALJE
IZBERITE SVOJE LAND ROVER DISCOVERY
Tu najdete celotno paleto modelov s širokim naborom izjemnega oblikovanja, pomoči vozniku in najnaprednejših tehnologij.
IZBERITE MODEL
GALERIJA
Ključni element naših vozil je bila vedno prefinjena pozornost do podrobnosti. In pri vozilu Land Rover Discovery smo se resnično potrudili.
OGLEJTE SI GALERIJO
VIEW GALLERY
SPECIFIKACIJE
Raziščite vse podrobnosti. Izvedite več o zmogljivosti motorja, dimenzijah in porabi goriva.
OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
VIEW SPECIFICATIONS
DODATNA OPREMA VOZIL LAND ROVER
DODATNA OPREMA VOZIL LAND ROVER

Z izbiro zunanje in notranje dodatne opreme poskrbite, da bo vaš Land Rover Discovery eleganten, vzdržljiv in praktičen, ter ga tako popolnoma prilagodite svojim željam.

POIŠČITE DODATNO OPREMO
SERIJA VOZIL LAND ROVER
SERIJA VOZIL LAND ROVER

Ekskluzivno zbirko dodatkov navdihujejo naša vozila, zasnovali pa smo jo s tipičnim britanskim občutkom za slog.

SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Land Rover Discovery.
GALERIJA
Ključni element naših vozil je bila vedno prefinjena pozornost do podrobnosti.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.

The figures provided are manufacturer’s estimates and will be replaced with the official EU test figures as soon as they are available. For comparison purposes only. Real world figures may differ. CO2 and fuel economy figures may vary according to factors such as driving styles, environmental conditions, load, wheel fitment and accessories.


Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.


Oglejte si številke WLTP..
WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO2 pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.


1 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.android.com/auto/.

3 Aplikacija Land Rover Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati. Aplikacijo Land Rover Remote si boste morali naložiti iz spletne trgovine Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation will require further subscription after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

5 Requires Solar attenuating windscreen in some markets.

6 Updates will require data connection.

7 Fair use policy may apply. Includes 1-year subscription which can be extended after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

8 Fair use policy applies. After 20GB of data is used within a month, data speeds and functionality on the vehicle may reduce for the rest of the month.
For details of the Fair Usage Policy associated with this feature, please refer to the InControl Pivi Pro Terms at www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content.
HD video will significantly increase data usage.


In car features should be used by drivers only when safe to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.


Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.


Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.


Možnosti sistema Pivi in InControl, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od tržišča – razlike in razpoložljivost na svojem tržišču preverite pri bližnjem prodajalcu vozil Land Rover. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.


Apple CarPlay je blagovna znamka podjetja Apple Inc. Uporabljajo se lahko pogoji za končne uporabnike podjetja Apple Inc.


Android Auto je blagovna znamka podjetja Google LLC.


Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava »tri polja« je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.

NanoeTM je blagovna znamka korporacije Panasonic.