rrs
RANGE ROVER SPORT

NAJBOLJ DINAMIČEN RANGE ROVER DO ZDAJ

360˚ POGLED NA ZUNANJOST

IZPUSTI CO2 g/km
OD 72


PORABA GORIVA KOMBINIRANA VOŽNJA l/100 km
OD 3.4

RANGE ROVER SPORT PHEV

PREDSTAVLJAMO NOVI HIBRIDNI POGONSKI SKLOP

Oglejte si film

IZPUSTI CO2 g/km
OD 72


PORABA GORIVA KOMBINIRANA VOŽNJA l/100 km
OD 3.4

RANGE ROVER SPORT

NADVSE UDOBEN. IZJEMNO FUNKCIONALEN

Raziščite glavne značilnosti

IZPUSTI CO2 g/km
OD 72


PORABA GORIVA KOMBINIRANA VOŽNJA l/100 km
OD 3.4

TOP
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
KLJUČNE ZNAČILNOSTI
OBLIKOVANJE
Range Rover Sport je s svojo bolj športno obliko in mogočno držo oblikovan, da presune. Ponaša se s čistimi in dinamičnimi linijami ter sodobnim videzom. Ima novo masko, preoblikovane reže za zajem zraka in prefinjeno, a še vedno športno obliko platišč.
RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI
yt:Fkte7Z6SpPU
ZMOGLJIVOST
Paleta močnih pogonskih sklopov omogoča osupljivo zmogljivost na cesti. 5,0-litrski tlačno polnjeni bencinski motor V8 ima 525 KM, kombinacija naprednih bencinskih motorjev Ingenium in elektromotorjev pa prinaša izjemno zmogljivost vozil Range Rover Sport PHEV.
RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI
yt:yijhQ_JMe0I
TEHNOLOGIJA
Sistem za informiranje in zabavo Touch Pro Duo sestavljata dva elegantna 10-palčna zaslona na dotik visoke ločljivosti. Sistem lahko uporabljate v kombinaciji z barvnim prikazom na vetrobranskem steklu ali interaktivnim voznikovim zaslonom. Tako lahko vzporedno nadzorujete in upravljate več funkcij hkrati.
RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI
yt:OqpcmiZs3yQ
OBLIKOVANJE
RAZIŠČITE ZUNANJOST
RAZIŠČITE ZUNANJOST

Model Range Rover Sport je mogočen in popolnih razmerij ter ustvarjen za to, da vzbuja pozornost, ne glede na to, kje se nahajate.

SESTAVITE SI SVOJEGA
Oglejte si galerijo
DINAMIČNA OBLIKA
DINAMIČNA OBLIKA

Prisotnost vozila Range Rover Sport je še bolj mogočna kot kdaj koli prej. Zaradi značilne silhuete, nagnjene strehe in skladnih bočnih linij je takoj opaziti, da pripada družini Range Rover.

SESTAVITE SI SVOJEGA
Oglejte si galerijo
ŽAROMETI LED
ŽAROMETI LED

Vozilo Range Rover Sport je zasnovano s premišljeno natančnostjo, da bi dosegli čiste linije in preprosto zunanjost. Nove, zavite luči LED poudarjajo eleganten videz vozila, ki ga lahko dodatno opremite z animiranimi smernimi kazalci, ki še obogatijo njegov sodoben videz.

SESTAVITE SI SVOJEGA
Oglejte si galerijo
yt:9t6C057826g
RAZIŠČITE NOTRANJOST
RAZIŠČITE NOTRANJOST

Model Range Rover Sport je luksuzen, izjemno funkcionalen in nadvse udoben ter popolnoma posvečen vozniku.

SESTAVITE SI SVOJEGA
Oglejte si galerijo
NOVE OBLIKE
NOVE OBLIKE

Značilno armaturno ploščo smo v veliki meri spet izpostavili; vsak element smo skrbno načrtovali in čudovito izdelali. Z intuitivnimi oblikami se ponašajo nova prestavna ročica CommandShift 2, osvetljena stikala na dotik, ki ostajajo skrita, dokler jih ne vključite, in dinamični volanski obroč s prestavnima ročicama.

SESTAVITE SI SVOJEGA
Oglejte si galerijo
SHRANJEVANJE
SHRANJEVANJE

Značilnost modela Range Rover Sport je tudi priročen prostor za shranjevanje, ki vam omogoča preprost dostop do osebnih predmetov, kabina vozila pa je hkrati zelo urejena - vključuje globok predal v sredinski konzoli, novi zgornji sovoznikov predal in luksuzni hladilnik, ki je na voljo kot dodatna oprema.

SESTAVITE SI SVOJEGA
Oglejte si galerijo
RAZLIČICE IN POSEBNA VOZILA
HSE SILVER
HSE SILVER

Vozilo Range Rover Sport HSE Silver smo ustvarili na osnovi modela HSE, a smo ga okrasili z dodatki v barvi Shadow Atlas, ki še bolj poudarijo njegovo športno osebnost. Poleg tega si lahko vozilo z izbiro barv notranjosti in izbiro vrhunskih različic koles še dodatno prilagodite.

SESTAVITE SI SVOJEGA
Oglejte si galerijo
HSE DYNAMIC BLACK
HSE DYNAMIC BLACK

Model Range Rover Sport HSE Dynamic Black je elegantna različica s kolesi v barvi Gloss Black, sistemom prostorskega zvoka Meridian in paketom Black, ki zagotavljajo dodatno prefinjenost. Dodatki, kot je na primer nepremična panoramska streha, pa le dopolnjujejo eleganten videz.

SESTAVITE SI SVOJEGA
Oglejte si galerijo
SVR CARBON EDITION
SVR CARBON EDITION

Model SVR s tlačnim polnilnikom je vrhunska kombinacija razkošja in moči. Njegove zunanje izboljšave, ki so izdelane iz ogljikovih vlaken, so predvsem izrazite ter lepo izdelane in dodelane. In kar je najpomembnejše, izrazito dopolnjujejo videz prave zmogljivosti vozila.

SESTAVITE SI SVOJEGA
Oglejte si galerijo
ZMOGLJIVOST
PHEV
RANGE ROVER SPORT - HIBRIDNO ELEKTRIČNO VOZILO (PHEV)

Hibridno električno vozilo (PHEV) vam omogoča izjemno prefinjeno vozno izkušnjo in vodilno zmogljivost vozila Range Rover Sport tako pri cestni kot pri terenski vožnji. S sistemom PHEV vozilo Range Rover Sport od 0 do 100 km/h pospeši v le 6,3 sekunde in doseže končno hitrost 220 km/h.

RAZIŠČITE RAZLIČICO PHEV
yt:ZhhTeJfW_Xc
MOTORJI
MOTORJI

Vsak izmed skrbno premišljenih motorjev modela Range Rover Sport je prilagojen za določene vozne lastnosti, od čistega užitka pri vožnji do ekonomičnosti porabe goriva in izjemne izpopolnjenosti. Tehnologija Ingenium podpira naše štirivaljnike, mogočen 5,0-litrski tlačno polnjeni motor V8 pa omogoča enkratno zmogljivost in izjemen nadzor.

OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
yt:J0WQSnWLB6Q
DINAMIČNI ODZIV
DINAMIČNI ODZIV

Dinamični odziv izboljšuje ravnanje z vozilom s hidravličnim upravljanjem podvozja, kar izboljša cestno učinkovitost vozila in udobje potnikov. Pri nižjih hitrostih je vozilo tako bolj okretno, pri višjih bolj stabilno, nudi pa tudi bolj natančno krmiljenje.

Sestavite si svojega
TEHNOLOGIJA
TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

Dvojni 10-palčni zaslon na dotik visoke ločljivosti vam omogoča, da si hkrati ogledujete informacije, na primer na navigacijskem sistemu, in istočasno nameščate različne možnosti, kot so recimo nastavitve predvajanja medijev in podobno.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
TEHNOLOGIJA, NAMENJENA VOZNIKU
TEHNOLOGIJA, NAMENJENA VOZNIKU

12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon visoke ločljivosti prikazuje podatke o vožnji in varnostne podatke ter omogoča zabavo, ki si jo boste zaželeli. Zaradi prikaza na vetrobranskem steklu boste vedno osredotočeni na dogajanje na cesti, hkrati pa lahko različne podatke, kot so hitrost, prestava, v kateri vozite, in smer vožnje, nemoteno opazujete kar na vetrobranskem steklu.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
VSESTRANSKOST
7 SEDEŽEV
5+2 SEDEŽEV

221 litrovSedeži za tretjo vrsto, ki so na voljo kot dodatna oprema, so izdelani za občasno uporabo*, z njimi pa je v vozilu mogoče prevažati do sedem oseb.

5 SEDEŽEV
5 SEDEŽEV

780 litrovZa vikend se na pot udobno odpravite z vso družino, imeli pa boste še veliko prostora za vso prtljago.

4 SEDEŽEV
4 SEDEŽEV

1142 litrovČe potrebujete le štiri sedeže, boste imeli dovolj prostora za večje predmete, kot je na primer vreča za smuči.

3 SEDEŽEV
3 SEDEŽEV

1324 litrovZ le tremi sedeži imate v vozilu na voljo ogromno prtljažnega prostora, s katerim se lahko poigravate.

2 SEDEŽEV
2 SEDEŽEV

1686 litrovČe zložite pet sedežev, lahko v razširjeni prtljažnik naložite športno opremo in še veliko več.

* Sedeži za tretjo vrsto so primerni za starejše otroke, ki lahko uporabljajo varnostni pas za odrasle ali privzdignjen otroški sedež v kombinaciji z varnostnim pasom za odrasle. Niso primerni za mlajše otroke, ki uporabljajo otroški sedež, pri katerem ni mogoča uporaba varnostnega pasu za odrasle, s katerim bi otroka neposredno zavarovali. Pri modelih PHEV je prtljažni prostor nekoliko manjši. Za podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil Land Rover.

Neto: prostornina, merjena s trdnimi bloki, skladnimi z VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).
Bruto: prostornina, merjena s simulacijo tovornega prostora, napolnjenega s tekočino.

Pri različicah P400e je prostornina prtljažnika zmanjšana za do 79 litrov, tla prtljažnega prostora pa smo dvignili za 46 mm. Za dodatne informacije se obrnite na prodajalca vozil Land Rover.

AKTIVNI KLJUČ

Uživajte v najljubših dejavnostih na prostem, avtomobilski ključ pa varno shranite v vozilu. Aktivni ključ podjetja Land Rover je robustna in popolnoma vodoodporna zapestnica, ki vam omogoča, da z njo opravljate najrazličnejše dejavnosti, pri katerih bi vas prenašanje običajnega ključa motilo.

RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI
yt:hTmyWzGZnAM
ZMOGLJIVOST
VZMETENJE
VZMETENJE

Zanesljivo vožnjo dopolnjuje najsodobnejše elektronsko zračno vzmetenje, ki omogoča izjemno artikulacijo koles in značilen videz. Različica Range Rover Sport SVR vam nudi razburljive zmožnosti s športnim vzmetenjem SVR, ki omogoča neverjetno zmogljivost in izboljšano upravljanje.

SESTAVITE SI SVOJEGA
yt:vxO4Gs86oxo
ŠTIRIKOLESNI POGON
ŠTIRIKOLESNI POGON

Štirikolesni pogon omogoča odličen odziv na cesti in popolno terensko zmogljivost. Za zagotavljanje optimalnega oprijema in varne vožnje v vseh pogojih je pogon vozila Range Rover Sport povezan s skrbno izbranim naborom tehnologij.

REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
VLEKA
VLEKA

Z neprekosljivo vlečno zmogljivostjo do 3500 kg* in prilagojenimi vlečnimi tehnologijami, kot sta nadzor stabilnosti priklopnika (TSA) in napredna pomoč pri vleki, se vozilo Range Rover Sport brez težav spoprime tudi z najtežjimi nalogami.

PRENESITE BROŠURO
OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA

Svoje vozilo Range Rover Sport lahko kadar koli izboljšate z dodatki Land Rover Gear. Prilagodite vozilo svojim potrebam z elegantnimi, odpornimi in vsestranskimi dodatki, ki so oblikovani, testirani in proizvedeni po enakih standardih kot originalna, že nameščena oprema.

OGLEJTE SI MOŽNOSTI IN DODATNO OPREMO
yt:TED-gXX5_3c
IZBERITE SI VOZILO RANGE ROVER SPORT
IZBERITE SVOJE VOZILO

* Pri modelih P400e omejena na 2500 kg, pri modelih SVR, Si4 pa na 3000 kg.

Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO₂ in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.
Oglejte si številke WLTP.
WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO₂ pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.

Določene opisane lastnosti opreme InControl so lahko del dodatne opreme in so odvisne od tržišča. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Land Rover ali pri lokalnem prodajalcu vozil Land Rover, kjer boste izvedeli vse o razpoložljivosti in prodajnih pogojih v svoji državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane na tej spletni strani v povezavi s tehnologijo, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.